De oorsprong van XANGO

Joe Morton, een van de oprichters van het bedrijf XANGO, groeide op in een gezin waar de kost werd verdiend met netwerkmarketing en de verkoop van gezondheidsproducten. Zo maakte hij van dichtbij de handel in allerlei producten mee: waterzuiverings- preparaten, vitamines C en E, aloë vera enz. Vanuit die achtergrond stond Joe Morton open voor het uittesten van de meest uiteenlopende soorten kruiden, medicinale planten en geneesmiddelen op plantaardige basis. Hij was voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de gezondheid.

Joe's ontdekking

In een restaurantje in zuidoost Azië kreeg hij als dessert een vrucht voorgeschoteld. De smaak was voortreffelijk, zoet en tegelijkertijd een beetje wrang. Door navraag te doen, eerst in het restaurant zelf en later op de plaatselijke markt, ontdekte hij dat deze verrukkelijke vrucht "mangosteen" heette; de plaatselijke bevolking noemde haar ook wel "de koningin onder de vruchten". Joe Morton stak bij de dorpsgenezers zijn licht op over de heilzame toepassingen van de mangosteenvrucht. Het hart van de vrucht werd alom geroemd vanwege de smaak, daarnaast werd de schil fijngemalen en op de huid gedept, als thee gedronken of gebruikt in kompressen. Joe ondekt zo de geschiedenis achter de mangosteen.

"Bitter in de mond maakt het hart gezond!"

Dat heeft de ervaring ons geleerd, nietwaar? Maar voor de mangosteen gaat dat gezegde niet op. Deze vrucht bezit veel opzienbarende helende eigenschappen en smaakt desondanks heerlijk! Zelfs koningin Victoria verklaarde tijdens een van haar bezoeken dat de mangosteen haar favoriete vrucht was. Joe Morton was bijzonder enthousiast over zijn ontdekking en belde direct met een paar familieleden en naaste collega's. Hij vroeg hen om alle informatie te verzamelen die ze konden vinden over de mangosteen. Toen ze met hun speurtocht begonnen vonden zij een grote hoeveelheid informatie over de mangosteenvrucht. Uiteindelijk was de stapel afdrukken meer dan 45 centimeter hoog. Decennia lang was er al onderzoek gedaan naar de mangosteenvrucht en de gevonden voordelen worden nu gebundeld in XANGO® sap.

"Joe's Story"     (09:23 Min.)

XANGO

Waarom was deze vrucht die zo fantastisch smaakt, die al honderden jaren gebruikt werd in de volksgeneeskunde, waarover zo'n berg aan wetenschappelijke informatie beschikbaar was, toch zo onbekend in het overgrote deel van de wereld? Waarom was er niet een groot aantal producten op de markt die gebruik maakten van de mangosteen?

Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGO
XANGO

De Oprichters XANGO Managementteam een superteam!
Een superteam!

Toen Joe Morton de mangosteen- vrucht ontdekte wist hij vrijwel direct dat dit de kans van zijn leven was. Hij was opgeroeid met supplementen, kruiden en vita- mines want z'n ouders ver- kochten toen hij klein was al supplementen vanuit huis. Hij belde zijn broers David en Gordon en vroeg of ze eens naar de vrucht wilde kijken en of ze samen met hem een bedrijf wilde starten! Het begin van het bedrijf XANGO en zij zijn inmiddels de legendarische oprichters!

XANGO
Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!