De missie van XANGO

Reeds voordat XANGO officieel was opgericht, besloten Joe Morton en zijn mede oprichters een aanzienlijk deel van de inkomsten te besteden aan goede doelen. Een gedeelte van de winst van de verkoop van het XANGO-sap werd vanaf het begin, en heden ten dagen nog steeds, aan liefdadigheidsinstellingen geschonken. Zo werken XANGO en zijn distributeurs mee aan het verbeteren van de leefomstandigheden van minder bedeelden over de gehele wereld!

XANGO Goodness Foundation

De “XANGO Goodness Foundation” streeft ernaar sociale bewustwording te bevorderen en wereldwijd middelen beschikbaar te stellen aan gemeenschappen die hulp nodig hebben om zo hun leefomstandigheden te steunen en te verbeteren. XANGO Goodness doet meer dan het ‘simpel’ uitschrijven van cheques – wij verbeteren levens. XANGO Goodness doet dat door wereldwijd verschillende goede doelen te steunen. Deze inzet van XANGO bestaat niet alleen uit gelddonaties maar bestaat ook uit praktisch verbeteren van de leefomgeving en het ondersteunen van lokale besturen. Ondersteund vrijwilligersprogramma’s en doet actief mee in medische expedities, scholing en humanitaire hulp. XANGO Goodness gaat ook partnerschappen aan met liefdadigheidsorganisaties om wereldwijde initiatieven te realiseren. Veel van deze partners zijn internationaal georiënteerd, terwijl anderen meer gericht zijn op lokale missies. Deze gewaardeerde partners op vier continenten, van Azië tot Zuid-Amerika, delen mee in de missie van XANGO Goodness.

XANGO Goodness     (11:26) Min.)

This text will be replaced
XANGO

Humanitaire hulp voor kinderen

Met de hulp van honderdduizenden XANGO distributeurs, heeft XANGO Goodness al op diverse humanitaire vlakken, kinderen over de hele wereld hun leefomgeving, veiligheid en gezondheid verbeterd. Bekijk de video om een betere indruk te krijgen waar XANGO Goodness voor staat en wat we al bereikt hebben. Ongeacht het goede doel of de hartstocht voor kinderen in nood, kan XANGO Goodness alleen maar groeien door de helpende handen die deze beweging voort stuwt. Wij nodigen u uit om een deel te nemen aan de XANGO Goodness beweging, raak net zo bevlogen als de honderdduizenden die zich nu al inzetten voor vele kinderen in nood ongeacht afkomst of kleur. E-mail nu naar goodness@xango.com om er achter te komen wat u zelf nog meer kan doen en deel kunt nemen aan de XANGO Goodness beweging om zo een verschil te maken voor de gehele wereld. Bezoek www.xangogoodness.org nu!

Mangosteen the power fruit!

Uw XANGO contact

Brigitte Hendriks

Your dedicated XANGO distributor
20K Distributor
Distributeur nr. : 19170478

info@gomangosteen.nl
Skype: brigitte.hendriks

[T] +31 (0)23 - 565 1127
[M] +31 (0)6 - 4151 0497

XANGO XANGO
Een dubbele muisklik, waar dan ook, brengt je aan het begin van de pagina!